Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Съвети при купуване на бижута, от истинските майстори в занаята.
Автор: bijutatae Категория: Други
Прочетен: 42062 Постинги: 5 Коментари: 0
Постинги в блога
08.07.2011 16:10 - Бижута
imageБижу -Това е едно от слабостите на жените.Красивите украшения,които те подбират доста трудно.Изборът на бижу не зависи само от облеклото ,но и от възраста на жената,фигурата,очите,прическата,нейното излъчване и т.н. Безспорно бижутатът излъчват магия,на която жената не може да устои. По-нежните аксесуари са много актуални днес,особено ако се комбинират с по-тъмни облека.Колиетата по-врата,са отличен начин за сучетаване с официални рокли или по-семпли блузи.Огърлиците с големите камъни днес са демоде,но някои продължават да ги носят с по-цветни дрехи,летни рокли.Масивните колиета са много предпочитани през летния сезон,сучетани с по-елегантни съка. Вероятно няма жена,която да не харесва бижутата.Те са чудесен аксесоар,не само за официални случеи,а и във всекидневието много освежава външния вид на една красива дама. Огърлицата се приема за един от най-красивите подаръци за жената.Според легендите,една жена ако ноаси огърлица,то тя е нейна и женствена.Ако огърлицата бъде сучетана с дълбоко деколте,това значи ,че дамата ще бъде център на внимание. Жените,който обичат да носят слато,са жени,който обичат да показват стил и класа.Златните накити често привличат погледите на околните.Има жени,които харесват бялото злато, такива са стилните и нейни дами.Големите,малките,елегантните и пищни гривни с кристали са интересен аксесоар.Гривни с няколко цвята кристали са много актуални и свежи.За жена,която иска да предизвика фурор и да довърши тоалета си с нещо пищно и забележимо,би било добре да добави големи обеци,те са много добър аксесоар за елегантните дами.Жените имат слабост още и към нестандартните касесуарт,малки ,екстравагантни и забележими бижута.
Категория: Други
Прочетен: 824 Коментари: 0 Гласове: 0
imageОсновен проблем за хората сys скъпи бижута е как да ги предпазят от кражби особено ако парите не достигат за охрана, а пръстена ни струва няколко хилядарки.
В такива ситуации може да се каже само едно. НЕ БЪДЕТЕ БАЛЪЦИ. Не се чудете, когато около вас се навъртат случайни минувачи. Мацката, която се отърква у теб може би не се кефи на сребърната ти усмивка, а единствено иска да свие твоето бужи.
Решението за герданите е доста лесно. Щипката за закопчаване да бъде запоена,  така че да не може да бъде откопчана, а за да бъде откарднат е нужно да бъде скъсан, което ще събуди и най-голямата заспа. Въпроса с пръстена е малко по-сложен, защото свалянето му става много лесно от джепчии при ръкостискане. Така че внимавайте с кого се ръкостискате и вашето бижу няма да бъде откраднато. Винаги носете вашия пръстен по мярка, нито много голям, нито много малък, тогава бъдете сигурно, че няма да имате проблем. Избягвайте да сваляте бижутата си по обществени места като кафета и ресторанти, защото след втората чашка, човек забравя къде какво е оставил, а кражбите тогава, дори не могат да се нарекът кражби.
Категория: Други
Прочетен: 1357 Коментари: 0 Гласове: 0
06.07.2011 22:38 - Изненадай ме
imageЕдин от ритуалите, които се помнят за цял живот не могат да бъдат изпълнени без бижу , по традиция сребърен пръстен с малък камък отгоре, който в повечето случаи е силмвол на любовта между две сродни души, решили да вървят заедно по трънливия път на живота.
Избора на пръстен за този свят случай никак не е лесно. Притеснението у бъдещия съпруг дали ще се хареса на любимата, дали ще бъде точно по мярка ? Не се притеснявайте затова сме и ние тук, да помогнем в този тежък момент на колебание.
Първото нещо, от което ще се нуждаете е размера. Ще бъде много неприятно в този красив момент бижуто , което сте купили да не стане на вашата дама и така да се изложите като кифладжия. За да разберете размера, вземете нейн пръстен, за който сте сигурни че и става, отидете в бижутерен магазин, където да видят размера и следва втора стъпка.
Избора на пръстена. Както вече споменах задължително е пръстена да бъде от сребро с малко камъче от горе. В зависимост от вкуса на вашето момиче може да бъде с различни форми, но за мили дани най-отива малък камък с традиционна форма. Ако бюджета ви го позволява може да  поръчате изработка на пръстен специално за вашия случай като професионалистите изискват снимка на ръката на момичето или в цял ръст така че да могат да развихрят въображението си.
Успех !
Категория: Други
Прочетен: 1329 Коментари: 0 Гласове: 0
imageБижутата, както и всички останали украшения се нуждаят от почистване, особено сребърните гривни, които се цапат най-лесно тъй като се носят на ръката и придобиват неприятен отенък и по-скоро приличат на евтина вехторийка отколкото на скъпо бужи.
За чистене на бижута се знаят няколко професионални начина и няколко, които могат да се свършат и от у дома.
  Първият начин за сребро е оцет леко загряд със 1 ацетизал ( аспирин) в него. Тъй като среброто е бижу , което не се разгражда няма от какво да се притеснявате, киселинните свойства на оцета ще разтворят натрупаната мръсотия по среброто за около 24 часа в зависимост от температурата на течността, обикновено около 40 50 градуса върши перфектна работа.
Вторият и по-непознат начин за чистене на бижута е с бира. Малко известно е че бира в миналото се е използвала дори за пране. В днешни дни може да я използваме като средство за почистване на бижута. Процедурата се повтаря като с оцета, но при малко по висока температура 70-80 градуса. Обикновено 15 минути вършат работа за почистването на нашено бужи.
Категория: Други
Прочетен: 929 Коментари: 0 Гласове: 0
imageДобре дошли в нашия най нов сайт за избор на бижута! Тук ще откриете всякакви видове бижута, дори и за най капризните ни клиенти! Ние имаме голяма гама от гривни, обеци, пръстени и кулиета. Само при нас ще намерите най хубавите бижута и най ниските цени! Онлайн пазаруване с безплатна доставка до всяка точка на България. В нашите сайтове има супер яки путки за продавачки и на драго клиторче ше ви обяснят всичко за всички стоки.Тук имате най богатия избор който можете да намерите в интернет пространството. Само при нас ще намерите най новите и най тузарските бижута  и за жени и за мъже! Само при нас ще откриете всичко което търсите !
Ние сме готови да ви предложим полезни и безплатни съвети за избор на бижута от най-реномираните магазини в нашата мила родина като ви гарантираме качество на покупката и на обслужването, което ще получите. Тъй като знаем, че бижута се подарят и при празници, ние притежаваме персонал готов да предаде вашия подарък по-най оригиналния и неповторим начин вместо вас или пък да ви дадем идея как да го направите, отново напълно безплатно и ви обещаваме, че вашата половинка ще остане очарована от изненадата с чисто ново и лъскаво бижу.
Категория: Други
Прочетен: 3111 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: bijutatae
Категория: Други
Прочетен: 42062
Постинги: 5
Коментари: 0
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031