Шик гривни

вход през zajenata.bg
59154
Шик гривни

 

 

 

 

 

Гривните са доста шик аксесоар, с който да допълните тоалета си. И особено твърдите гривни.

За разлика от гривните верижки, твърдите гривни са солидни и се слагат лесно. Има ги в голямо разнообразие от дизайни, размери и материали. Можете да ги носите свободно около китката или плътно по ръката Ви по-нагоре. Тук долу са събрани някои интересни гривни.

1.Позлатена кована етруска гривна

 

 

Тази позлатена месингова гривна хваща окото. Върху нея има създаващи впечатление на увити около нея пластини и ковани детайли. Размерът на тази гривна е такъв, че тя покрива значителна част от ръката. На вид гривната е доста тежка, затова пробвайте да я комбинирате с фини и по-деликатни метални акценти.

 

 

2. Изрязана на дупки голяма гривна

 

 

Тази гривна с дупки почти изглежда като антика. Има нещо леко арт-декоративно около нея. Дизайнът включва заплетени извити мотиви и край, който изглежда златен. Голяма шикозна гривна като тази би изглеждата зашеметяващо в комбинация с дълга ефирна рокля.

 

 

3. Гривна с тройна панделка

 

 

Тази гривна изглежда кожена, но въпреки това е със закачлив дизайн. Представлява широка лента, по която има 3 панделки напречно на лицевата й част. Отзад има копчета. Тази гривна добре ще пасне на тези, които предпочитат нетрадиционните бижута. Комбинирайте я с небрежна дневна рокля или със свободна фланелка и къси панталонки.

 

 

4. Позлатена гривна с кука

 

 

Тази 10-каратова позлатена гривна е едва доловима и ненатрапчива. Има дизайн на извита „кука” и включва дискретно гравиран елемент. Стилни гривни като тази лесно могат да се впишат в ежедневната Ви бижутерия. Носете само нея за изчистен, но стилен вид или пък я сложете наред с още бижута за по-еклектичен ефект.

 

 

5. Гривна „Дяволско око”

 

 

Тази гривна създава усещането, че е взета от някое племе. Изработена е от масивен месинг и включва две черни диамантени „очи” в центъра си. Гравираната линия и триъгълните елементи създават това впечатление за произхода й. Тя ще бъде чудесен аксесоар към тоалет, който се състои от широка и дълга черна пола, топ с „накъсани” краища и отпусната шапка.

 

 

6. Метална гривна с кръгове

 

 

 

Ако златните бижута не са по Ваш вкус, по-добре обърнете внимание на тази сребриста метална гривна. Дизайнът е графичен и модерен. Има завъртян дизайн и е с гравирана повърхност. Тази гривна ще се впише добре в доста различни небрежни, а и вечерни визии.

 

 

7. Увита около ръката гривна листо

 

 

Тази гривна „се увива” около ръката и може да се носи свободно около долната част на ръката или плътно по-нагоре по нея (за по-бохемски вид). Изглежда позлатена и по всеки край има детайлно гравирано листенце. Увивният дизайн я разграничава от останалите гривни тук. Тя може лесно да се комбинира с доста разнообразни дрехи.

 

 

Както виждате, има доста голямо разнообразие от твърди гривни. Коя от горните ви харесва най-много?

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft