Гривни Сваровски

La Senja » Бижута Сваровски » Гривни Сваровски

Гривни Сваровски

Колекцията от гривни Сваровски на La Senja ни отвежда в света на хармонията между цветовете, най-вече многоцветните двойни гривни от Alcantara и няколко размера и цвята кристали Сваровски. Ефектното и преливащо от цвят в цвят съчетание между по-големи и по-малки кристали, подредени в безупречни линии, създават във всяка жена самочувствието да впечатлява с всяка извивка на ръката, привличайки погледите на околните. Те излъчват естествена елегантност и могат да се носят както в ежедневието, така и на специални събития, където трябва да се покаже съвременната философия на лукса и иновативен дизайн на облеклото. Многото видове по-ефирни и с по-малко редове кристали гривни, например само с два реда Crystal Rocks, са едно ефектно допълнение към задължителните аксесоари на всяка жена, която се стреми дори и в ежедневието да излъчва шик и атрактивност.

Гривни с кристали Сваровски

Основата на гривните, върху която са подредени кристалите, е иновативният италиански материал Алкантара, патентован продукт без аналог в света на бижутерията, модата, дизайна и аксесоарите. Изключително мека и приятна за кожата на ръката, Алкантарата се произвежда по сложна технология в многобройна палитра от цветове и ефекти. Нейното оформяне по размер и форма за производството на гривните Сваровски от La Senja също изисква високотехнологична апаратура и съответните допълнителни помощни материали, както и знания и опит за работа с този продукт. Следващият етап – подреждането на кристалите в правилни безупречни редове по размери и цветове също се извършва от компютъризирани машини, за да се стигне до перфектния образ на гривната La Senja, закопчана ефектно с кристални копчета Сваровски. С два или четири реда кристали, с еднакъв или различен размер, с прави или преплетени редове – гривните Сваровски винаги са най-ефектният елемент от украшенията на жената, защото излъчват неотразимия блясък на стотици кристали Сваровски едновременно. Специфична разновидност са гривните с кристали Crystal Rocks, един от най-иновативните и своеобразни видове кристали на Сваровски, добил популярност в последните години с многообразието на сферите на апликация. При тази разновидност кристалите може да са разположени в два, три, четири или повече редове, да имат най-различни геометрични или произволни форми по желание на клиента като винаги ефектът на блясъка се постига от неравномерното разположение на кристалите върху повърхността на Алкантарата.

Гривни с камъни Сваровски

При друга серия гривни се използва друга разновидност на кристали Сваровски в готова за апликация форма – Crystal Mesh. Те впечатляват с несравнимия блясък на безупречно подредените в метални каси кристали за вграждане, които са с повече фасети от другите видове кристали върху гривните,съответно цялостното излъчване е много по-впечатляващо. В цветово отношение разнообразието е огромно, но все пак има няколко основни цветови гами, в които се композират цветовете на Алкантарата и съответно кристалите, Crystal Rocks или Crystal mesh формите. Най-предпочитаните цветове Алкантара са черният, бежовият, синият, сивият и белият, съответно цветовете на кристалите могат да бъдат Jet, Jet Hematite, Crystal AB, Crystal Golden Shadow, Crystal Silver Night, Crystal Moonlight, Bermuda Blue, Volcano и много други подходящи за основата като една тоналност или пък контрастна, в зависимост от желанието на клиента. При Crystal Rocks също има голямо разнообразие в цветово отношение, но като цяло най-използваните и ефектни цветове са Crystal Bermuda Blue, CAL – Comet Argent Light, Jet, Metallic Light Gold, Metallic Silver, Light Chrome, Crystal Shimmer.

Препоръчваме Ви да разгледате още:

Защо да изберем гривни с кристали Сваровски от La Senja?

  • 100% оригинални гривни Сваровски
  • 12 месеца гаранция
  • Официален вносител на бижута с кристали Сваровски
  • Оторизиран представител
  • Сертификат за автентичност Swarovski ®
  • Ръчна изработка
  • 14+ години на пазара

Често задавани въпроси свързани с предлаганите от нас гривни с кристали Сваровски

Оригинални ли са нашите гривни Сваровски?

Всички гривни La Senja съдържат в себе си по няколкостотин, оригинални, кристала Сваровски. Всяка от тях е придружена от специалния холограмен сертификат “Crystals from Swarovski®”, който доказва автентичността на кристалите.

Предлагаме ли сертификат за автентичност и качество?

Гривните La Senja винаги се придружават от оригиналния и уникален за всеки сериозен и оторизиран клиент на Сваровски холограмен сертификат, чиито 16 цифри като код ще Ви дадат възможност за проверка във фирмения сайт на Сваровски.

Предлагаме ли БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА?

Да, всички наши бижута и аксесоари са с безплатна доставка в цялата страна, без значение от стойността на вашата покупка.

Имаме ли магазин в който да видите гривните, които предлагаме?

Гривните La Senja с кристали Сваровски могат да бъдат разгледани и пробвани в нашия магазин на бул. „Симеоновско Шосе“ 9.

От какви материали са произведени нашите гривни?

Нашите гривни са изработени освен с кристали Сваровски в комбинация с метални основи от стомана 316L или родирано сребро 925, също така и с автентичния и уникален италиански материал Alcantara® от който са произведени и световноизвестните гривни “Slake” на бутиците Сваровски.

Ръчно изработени ли са нашите гривни?

Гривните La Senja с кристали Сваровски изискват съчетание от прецизна ръчна работа и високи технологии и машини в съчетание с уникални материали за тяхното производство в единствения апликационен център на Сваровски в България.

Как получавате Вашата гривна?

Гривните La Senja с кристали Сваровски са опаковани в специална бижутерска кутийка, произведена за нас в Германия с гравирано лого и със специалния сертификат с холограмен ефект на Сваровски за автентичност на кристалите.