Гривна каишка часовник или съвети за правилния избор

Както каишка гривна часовник

"Ние живеем във време, когато часовникът не е време, но гърдите не са за бебето."
Михаил Zhvanetsky

Избор - каишка или гривна - зависи от часовете, които сте закупили и вашия начин на живот, от любимия си спорт върху природата. Ако често губите ръкавици и чадъри - часовника на линията. Вие най-добре отговарят на класическата лента със сгъваем закопчалка. Надежден, изглежда, никой не е измислил.







Гривна часовник е обикновено по-скъпи модели на коланите. Материали за часовници ремъци скъпи модели на известни марки често са направени от най-екзотичните материали: кожа лама, щрауси, пони, анаконди и дори кацат!

Както каишка гривна часовник

Грижа и почистване кожена каишка изисква известно време. Ако искате да премахнете от кожни мазни петна или потта - по-добри средства за обикновена сода: Смесете равни количества сода за хляб и вода, за да се образува един вид паста и се прилагат с помощта на ремъка (който преди това бе изключен от часовника). Един час по-късно, изплакнете. За блясък, използвайте специални инструменти. Боя за обувки, както са обявени известна употреба все още не си струва.

Както каишка гривна часовник

Гривни правят не само от злато и стомана. Ако не ви харесва допълнителното тегло на ръката му - гривната от титан и други леки метали и сплави решава проблема. Но за модата и модата се каже, че стилна тенденция - часовници с керамичен случай и гривна. Platinum Гривна - и издръжлив, и скъпо. Загубата такъв часовник просто не си струва. И това е по-добре да не ги излагайте на стрес. Метална гривна е по-добре да се изплаква след плуване в морската вода. в действителност, сол не пести метал при никакви обстоятелства. Благороден метал подсолена вода не се разваля - но в места единици използва конвенционален метално съединение. Тук той е ранен и гривна грес не боли.

Положението е различно, ако купувате часовник за спорт или работата ви има специфична натоварване или работни условия, както и часовете са много необходими - да си помисля. Това ще ви допада повече: гривната със стандартен клип, клип-машина с два бутона или "пеперуда"?







Например, един човек, когото всички вие знаете много добре, а не само виждал по телевизията, носи часовник на дясната си ръка и е известен със своите спортни постижения.

Някак си се вгледате внимателно, с помощта на ремъка, той носи часовник или гривна! Президентът има колекция изящни часовници от различни марки: Бреге, Patek Philippe, A.LangeSohne, Blancpain и други, в съответствие с вестници и сайтове, посветени на светския живот. Един с гривна, а другият на коланите. И в обучението и той не носят часовници - judokas и борци не носят, които биха могли нараняване на противник спортен мач. Това се отнася не само до президента - на всички любители на контактни спортове.

Британски колега нашия президент за първи работа, Джеймс Бонд. Той предпочита да издава специално в негова чест Omega Seamaster Джеймс Бонд Мъжко Watch 2,225.80. Има също така устойчиви на 300 метра, както и еднопосочен панела и вода - гривна, а не на лентата. Животът Бонд неспокоен, както всеки знае, но тъй като той носи гривна с клипс-машина с два бутона. Честно казано, не е ясно как той не се губят. Въпреки това, той излезе от водата, и от огъня излиза в костюм глади ...

Както каишка гривна часовник

Diver. Въпреки това, не е много добър и метална гривна, а не поради ръжда, разбира се - но тъй като в устойчива среда може небрежно разкопчана най-гениално закопчалка. И в същото време не е подходящ кожена каишка. Това ерозира солена морска вода, се избърсва когато агресивна среда разтваря съдържа в защитните съединения импрегнирани лента, а понякога се свива по време на сушене ремък и възпрепятства притока на кръв. Къде е изхода? Гумени каишки. или плътно прилепнали гривна с клипс за сигурност, или вече изработена кожена каишка високо със защитна импрегниране на компресията, но кожата е по-добре в една година и половина, за да бъдат заменени.

Както каишка гривна часовник

Много експерти препоръчват за катарама пеперуда кожена каишка със скоби. Крепежни елементи за оповестяване е необходимо, за да се окаже натиск върху лостчетата от двете страни на бутоните не се случва без че отвора на ципа. Сравнително надеждно. Използването на ключалката на пеперуда и удължава срока на експлоатация на каишката.

Множество от електронен или електронно-аналогов часовник съдържат значителни количества информация - и хронометър данни и наподобяващи сигнали. Загубата часа да свалят треньор работа, полицай, шофьор, спортист. Ето защо, без значение какъв избор да направите, е важно да се грижи по време на каишка или гривна за почистване, а също и време, за да ги замени.

И това, което е още по-добре, каишка или гривна? За да бъда честен - Съветът, подходяща за всички, просто не са на разположение. "Изберете, но внимателно, но избираш!" - "? Гривна или каишка" този съвет Майкъл Zhvanetskogo се отнася за въпрос. И от името на един от неговите герои, той пише:

"Часовници купих два дни след календара отказано. Дворът е вече на тридесетте, но показва една десета. Пихме двеста и петдесет, погледнах към часовника - нормален часовник. Тогава стрелките спират, ние - триста. Погледнах часовника си: Господи, делото е на циферблата е, какво друго искаш? Луксозен часовник. "